Egészség Hídja Összefogás

Adományozás

Mentsük meg az anyákat! – támogassa Ön is a Pink Szülői Értekezlet országos szervezését!

Tragikus, amikor valaki a tudatlansága vagy a nemtörődömsége miatt lesz halálos beteg; a mellrák pedig 90%-ban gyógyítható betegség, ha idejében kiszűrik.

Fogjunk össze, segítsen elindítani Magyarország legfontosabb szülői értekezleteit, amelyekkel anyukákat és nagymamákat menthetünk meg.

A pink szülői értekezlet egy olyan fórum, ahol nagy eséllyel szólíthatunk meg olyan nőket is, akiket a média segítségével nem érhetünk el. Nagyobb településeken a pegadógusoknak szervezett információs napról hazatérve iskoláikban továbbadhatják egy pink szülői értekezlet keretein belül az információs anyagokat az édesanyáknak. Így egy olyan hálózatot tudunk a tanárok és orvosok segítségével kiépíteni, amelyekből még a legkisebb falvak lakói sem maradnak ki.

A hálózat kiépítése nem kevés pénzbe kerül, de hosszú távon megéri működtetni. Egyesületünknek van erre kapacitása, és megterveztük a működését is. Kérjük Önt is, ha teheti, ajánlja fel adományát e nemes ügyért, hogy egy anyát se veszítsen el egy család se a tudatlanság miatt! Közös összefogással Ön is hozzájárulhat a drámai halálozási statisztikák és a betegséghez való hozzáállás megváltoztatásához!

Köszönjük a segítséget, jó egészséget kívánunk!

Fizetési mód

Hírlevél

Személyes adatok

Lakcím:

Elérhetőség:

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalókat elolvastam és elfogadom

Captcha

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Bankkártyás fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Vissza a főoldalra

Egészséghíd Partnerlánc 2011
Egészséghíd Partnerlánc 2009

Hírlevél

Iratkozzon fel az Egészség hídja Összefogás hírlevelére!

Hírek

2011-05-25

Összefoglaló az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Egyesület 2010. évi tevékenységéről

Tovább »
2011-03-30

Fogadás az Ernst Galériában

Március 30-án a belvárosi Ernst Galéria adott otthont az Egészség Hídja Összefogás Egyesület 10 éves jubileumi fogadásának, amelyre a politikai és diplomáciai élet támogatói mellett részt vettek az egyesületet támogató cégek képviselői és támogató hírességei.
Az egyesület elnöke, Körtvélyes Éva ...Tovább »

Csatlakozás a facebook csoporthoz

Termékeink

Kapcsolat